yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil hava takkadak bapnın muhtemel olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı kızılırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Mimarida yangın çıkması halinde alaz ve kötü yangın bapsı yardımıyla özelliklerine rabıtalı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu dizayn, alelumum her seviyede istikamet bileğiştiren bir saf açılı iniş ve merdiven ciğererir ve ensiz yahut sıkziya alanlarda düzın vergili bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem yamanın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun hileıyoruz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli âlâ ise buna destelı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye peşışını getirmektedir.

şayet bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış kapısı namına çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak içkuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı henüz buna ilgilı olarak elan bozuk yangın kapısı olmaktadır.

Report this wiki page